Municipalitatea slătineană a demarat concursul „Slatina, oraș cu energie ECO”. Cine poate participa

Primăria Slatina a lansat concursul „Slatina, oraș cu energie ECO”, în cadrul căruia câştigătorii îşi vor putea instala panouri solare pe terasele blocurilor. Anunţula fost făcut recent de primarul oraşului, Minel Prina.

„Astfel, consumul de energie din surse convenționale pentru părțile comune va fi redus și vor scădea costurile”, a declarat primarul junicipiului. 

Cererile pentru înscrierea la concurs se vor depune până cel târziu la data de 31.03.2015, la Direcţia Administrarea Domeniului Public şi Privat din Slatina, str. Unirii nr.11.

La concurs pot participa blocurile, scările de proprietari / locatari reabilitate termic, precum şi clădirile ce aparţin ONG-urilor şi asociaţiilor non-profit din municipiul Slatina care nu deţin şarpante şi a căror faţadă a fost reabilitată.


Cererile pentru înscrierea la concurs vor fi însoţite de acordul scris al locatarilor de la ultimul nivel, obţinut de către asociaţia de proprietari sau de către reprezentantul legal al scării de bloc. La cerere trebuie anexate fotografii din care să reiese că blocurile / scările de bloc participante la concurs nu deţin şarpante şi că faţada blocurilor sau, după caz, a scărilor de bloc este reabilitată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here