Casă distrusă de flăcări în Balş. Cauza incendiului a fost generată de neglijenţa proprietarei

Locuinţa unei femei din Balş a fost distrusă, duminică seară, de flăcări, după ce materiale combustibile amplasate lângă o sobă au luat foc. Din fericire, incendiul nu a făcut victime.

Pompierii Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt au fost anunţaţi de nenorocire în jurul orei 21.30. „Pompierii au fost solicitaţi, în jurul orelor 21.30, să intervină la un incendiu în orașul Balș, strada Cuza Vodă, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la locuința Gabrielei M”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, pompierii găsind toată casa cuprinsă de flăcări. 

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, la nivelul locuinței compusă dintr-o cameră și un hol și la acoperișul din placi de azbociment, cu posibilitate de extindere la locuința aflată în imediata apropiere. Pompierii au reușit lichidarea incendiului după mai bine de două ore de acțiune continuă. Au ars bunurile din camera de locuit și hol (pat, masă, scaune, materiale textile) și acoperișul casei pe circa 10 metri pătraţi”, a mai spus Alin Băsăşteanu.

Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, a fost amplasarea materialelor combustibile în apropierea sistemului de încălzire, respectiv o sobă cu acumulare de căldură, au precizat pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here