Bărbat găsit înecat în fântână la Şerbăneşti. Omul a fost căutat mai multe zile de familie şi autorităţi

Cadavrul bărbatului a fost descoperit, duminică seară, în fântână publică, trupul neînsufleţit fiind scos din puţ de pompieri la solicitarea poliţiştilor. Omul fusese dat dispărut în urmă cu patru zile.

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit în jurul orei 19.30 pentru degajarea cadavrului unui bărbat dintr-o fântână publică, în sprijinul și la solicitarea organelor de poliție, 

„Militarii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Pentru degajarea cadavrului s-au folosit două cordițe de salvare, scara culisabilă din dotarea autospecialei și motogeneratorul de curent pentru iluminarea zonei. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost asigurat de un pompier cu cele două cordițe de salvare și adus la suprafață”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Omul găsit înecat dispăruse de două zile de la domiciliu, timp în care el a fost căutat de familie şi autorităţi.  

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here