Tânăra din Slatina găsită inconştientă lângă un bloc, posibilă victimă a unui accident rutier

Tânăra de 17 ani găsită, sâmbătă, inconştientă pe trotuar lângă un bloc din cartierul slătinean Eugen Ionescu ar putea fi victima unui accident rutier al cărui autor ar fi fugit de la locul evenimentului. Aceasta este una dintre variantele de lucru ale Poliţiei în ancheta deschisă în acest caz.

Deşi sunt luate în calcul mai multe variante de lucru, ipoteza cea mai plauzibilă luată în considerare de poliţiştii până în acest moment este cea potrivit căreia tânăra găsită în stare de inconştienţă cu multiple leziuni, Laura Cheroiu, ar putea fi victima unui accident rutier al cărui autori a fugit de la locul evenimentului.

„Din concluziile medico-legale, probabilitatea cea mai mare este ca persoana respectivă să fie victima unui accident de circulaţie cu fuga autorului de la locul accidentului. În urma expertizei medico-legale, a concluziilor medicului legist, a examinării a victimei, a examinării rănilor suferite de aceasta, se crede că este vorba de un accident de circulaţie. Suntem însă la început. Nu au fost eliminate total şi alte ipoteze de lucru”, au declarat surse din Poliţie.

Ceea ce a pus în pericol starea de sănătate a tinerei nu a fost ceva premeditat, ci ceva spontan, au mai precizat sursele citate. 

Victima se află încă în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, familia fetei afirmând că starea acesteia a fost stabilizată de medici şi că tânăra are nevoie de sânge de la donatori.

Laura Cheroiu a fost găsită, sâmbătă dimineaţă, întinsă pe trotuar lângă un bloc din cartierul Eugen Ionescu din Slatina de un grup de tineri. Fata era inconştientă după ce suferise mai multe leziuni grave. Tinerii au anunţat Ambulanţa care a transportat-o pe fată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Ulterior, ea a fost trasferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Anchetatorii aşteaptă ca victima să îşi revină pentru a putea fi audiată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here