Jandarmii din Olt au amendat zeci de persoane săptămâna trecută. Câţi infractori au fost depistaţi „la lucru”

Jandarmii olteni au sancţionat, săptămâna trecută, peste 30 de persoane, constatând 17 infracțiuni. La nivelul judeţului, 90 jandarmi au acţionat, zilnic, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Jandarmii olteni au aplicat, în perioada 13 – 19 martie, 22 de amenzi contravenţionale în valoare de peste 9.000 de lei şi 11 avertismente scrise. De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 11 infracţiuni, dintre care două în mod independent şi nouă în cooperare cu Poliţia, cu 20 de autori identificaţi.

În aceeași perioadă, aproximativ 90 jandarmi au acţionat zilnic, la nivelul judeţului Olt, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, activităţile însumând 109 misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice şi 15 misiuni în cooperare cu alte instituţii. 

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here