Jandarmii olteni caută în şcoli candidaţi pentru instituţiile de învăţământ ale MAI şi MApN

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au desfăşurat, în perioada 13 – 19 martie,  în mai multe şcoli din judeţ, o serie de acţiuni de informare privind instituţiile de învăţământ ale Ministerului pentru Afaceri Interne (MAI) şi ale Ministerului Apărării Naţionale (MApN), arătându-le elevilor condiţiile de admitere.

Elevilor le-au fost prezentate atribuţiile şi misiunile Jandarmeriei Române, condiţiile generale de admitere la instituţiile de învăţământ superior şi postliceal, fiind distribuite în acest sens pliante conţinând informaţii despre criteriile de recrutare, documentele necesare pentru întocmirea dosarelor de candidat.

În această perioadă au avut loc întâlniri între cadre din structura de resurse umane a inspectoratului şi elevi din clasa a XII-a de la Colegiul Tehnic „Alexe Marin” Slatina, Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” Slatina, Colegiul Tehnic Balş, Liceul „Ştefan Diaconescu” Potcoava şi Liceul Teoretic „Ion Gh. Roşca” Osica de Sus.

„Acţiunile fac parte din campania «E timpul să te gândeşti la viitorul tău! Şi tu poţi fi colegul meu!» şi vor continua şi în perioada următoare, având ca scop recrutarea şi selecţia unui număr cât mai mare de elevi din instituţiile de învăţământ preuniversitar pentru admiterea la instituţiile de învăţământ ale MAI şi MApN”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here