FOTO Îngeri trimişi la cer de un tată cu minţile pustii. Colegii îşi iau rămas-bun, pe internet, de la Elena şi Caudia

Un tată cu minţile pustii a trimis la ceruri doi îngeri pentru care viaţa era abia la început. Doi copii talentaţi la muzică, cu voci care promiteau foarte mult. Două fetiţe apreciate de colegi, dascăli şi vecini. Elena, de 9 ani, şi Claudia, de 15 ani, au părăsit această lume, sâmbătă, în împrejurări de coşmar, pentru că aşa a vrut tatăl lor. La scurt timp după ce ştirea tragediei a fost difuzată de mass-media, pe pagina de Facebook a Claudiei au apărut zeci de postări din partea colegilor şi cunoştinţelor într-un dureros gest de rămas bun.

„Dumnezeu să vă ierte îngerasşi frumoşi… De fiecare dată când o să cânt ceva, o să mă gândesc şi la voi, şi vă promit că veţi rămâne în amintirea mea şi voi, şi momentele petrecute împreună! Aţi plecat prea repede dintre noi Elena, Claudia! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, a postat, pe pagina de Facebook a Claudiei, Maria-Iuliana. 
 
 

„Nu o să vă uităm niciodată, îngeri cu chip de oameni! O să vă avem tot timpul în minte și în suflet, și vocile voastre minunate nu le vom uita nicicând! Mă bucur că te-am cunoscut, Claudia! DUMNEZEU SĂ VĂ ODIHNEASCA ÎN PACE!”, a scris şi Alina-Iuliana. 

Ştefania-Gabriela a simţit nevoia să îşi ia şi ea rămas-bun de la cei doi îngeri. „Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! Ai fost o fata minunata cu o voce de aur ,dar ai fost luata prea devreme dintre noi , un inger care acum ne vegheaza de sus impreuna cu sora ei! Nu te voi uita niciodata!”, a postat ea pe Facebook.

„Dumnezeu să te ierte draga mea, o să te port cu drag în suflet… Dumnezeu să te odihnească în pace… Nu te voi uita niciodată, ai fost mereu o bucurie pentru inima mea, o fata excelentă cu un viitor strălucit, păcat că a fost stricat… Acum nu mai eşti aici, printre noi, eşti acolo sus, aproape de Dumnezeu, dar te vom păstra cu drag în sufletele şi inimile noaste… Odihneşte în pace, te iubesc!”. Sunt rânduri scrise pe contul de socializare al Claudiei de Carmen Scaete. 

„Asemenea fiare nu merită să trăiască pe pământ, Dumnezeu să vă ierte, aţi fost nişte fete foarte talentate, păcat de ce aveaţi în continuare de realizat! Dumnezeu să vă ierte! Nu o să vă uităm niciodată!!!” – Ştefi Criss.

„Două suflete minunate, pline de dragoste şi credinţă, s-au înălţat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă singurătate şi tristeţe. Să vă odihniti in pace suflete curate! Nu o să vă uit niciodată!” – Ciauşu E. Iulian.

„Micuțo, ai plecat prea devreme dintre noi! Nu te voi uita niciodată! Erai exact ca o mică rază de soare, luminai încăperea în care intrai, mereu erai cu zâmbetul pe buze și cum aș putea să nu menționez că nu voi uita niciodată ce voce frumoasă aveai, cât de mult mă înveseleam atunci când începeai să cânți. Îmi pare nespus de rău că a trebuit să te stingi în felul ăsta. Tu suflet bun și curat nu meritai așa ceva, Acum ai plecat, ești acolo printre îngerași și mă voi ruga ca Dumnezeu să aibă grijă de tine și de surioara ta. Îți multumesc că ne-ai fost alături și că ne-ai oferit clipe minunate. Nu te voi uita niciodată, Claudia! Un gând de alinare și sincere condoleanțe familiei îndurerate” – Andreea Sorina.

 

Trupurile neînsufleţite ale Elenei şi Claudiei au fost descoperite atârnând în ştreang, într-o anexă a gospodăriei părinteşti, de mama fetelor, care, îngrijorată de absenţa îndelungată a fiicelor ei, a revenit acasă după ce îşi părăsise bărbatul. În ştreand atârna şi tatăl lor după ce le-a luat viaţa celor cărora le-a dat-o tot el.

Pentru că Dan Tudosie obişnuia să consume frecvent alcool, devenind extrem de violent, mai ales că avea şi probleme psihice, soţia lui a introdus, luna trecută, acţiune de divorţ în instanţă, după care şi-a luat fiicele, mutându-se într-o altă locuinţă, potrivit rudelor şi apropiaţilor familiei. Sâmbătă, însă, fetele s-au reîntors să îşi revadă tatăl la chemarea acestuia. O chemare la care fetele, vibrând sufleteşte la unison cu tatăl lor, au răspuns. Nu ştiau că părintele lor era însetat de răzbunare bolnavă şi lovit de maladia sfârşitului, pe care şi l-a şi găsit, nu înainte, din păcate, de a lua viaţa şi fiicelor sale.

La Poliţie exista deja un dosar penal pe numele bărbatului în care se derulau cercetări pentru loviri şi alte violenţe, după ce, în urmă cu circa o lună, soţia acestuia depusese o plângere penală împotriva lui. Tripla tragedie s-a petrecut după ce bărbatul ieşise din spital, unde fusese internat la Secţia Psihiatrie. El a plecat din unitatea sanitară după ce a semnat că nu mai vrea să stea internat. În acest context, poate că bolnavul comportament al bărbatului ar fi trebuit să le dea de gândit unora.

Fiica cea mare a familiei Tudosie, Claudia, era elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” din Slatina. Ea avea un talent muzical aparte, vocea ei stârnind admiraţia colegilor şi a cadrelor didactice. Plăcerea de a cânta o împărtăşa şi sora ei mai mică, Elena. Potrivit colegilor, ele puteau realiza ceva frumos şi măreţ în viitor. Puteau!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here