Zeci de amenzi aplicate şi infractori identificaţi de jandarmi săptămâna trecută

Jandarmii olteni au sancţionat, săptămâna trecută, peste 30 de persoane, constatând 15 infracțiuni. La nivelul judeţului, aproximativ 100 de jandarmi au acţionat, zilnic, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Jandarmii olteni au aplicat, în perioada 20 – 26 martie, 30 de amenzi contravenţionale în valoare de aproape 9.000 de lei şi trei avertismente scrise. De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 15 infracţiuni, dintre care două în mod independent şi 13 în cooperare cu Poliţia, cu 20 de autori identificaţi.

În aceeași perioadă, aproximativ 100 de jandarmi au acţionat zilnic, la nivelul judeţului Olt, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, activităţile însumând 159 misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice şi nouă misiuni în cooperare cu alte instituţii. 

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here