Una dintre victimele accidentului produs vineri la Slatina a fost transportată cu elicopterul la Bucureşti

Una dintre victimele spulberate, vineri seară, pe o trecere de pietoni din Slatina a fost transportată, sâmbătă, la un spital din Capitală după ce starea i s-a agravat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde fusese internată.

Este vorba de o femeie de 46 de ani, din Slatina, care, imediat după accident, a fost transportată de ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului din Slatina cu traumatism cranio-cerebral şi fractură dechisă la gamba dreaptă. Surse medicale au declarat pentru OLT-ALERT că starea victimei s-a înrăutăţit din cauza leziunilor interne suferite. „Ulterior, la spital s-a descoperit că a avut şi anumite organe interne afectate. Acesta a fost motivul pentru care s-a luat decizia transferului pacientei la un spital din Bucureşti”, au spus sursele citate.

Accidentul s-a petrecut, vineri, în jurul orei 22.00, pe bulevardul A.I.Cuza din Slatina, în zona tarabelor cu flori, unde două femei care traversau strada pe trecerea de pietoni aflată pe banda de lângă tarabele florarilor au fost lovite de o maşină. Viteza cu care se deplasa autoturismul a făcut ca victimele să nu mai aibă timp de reacţie pentru a se salva.

După accident, conducătorul auto a fugit de la faţa locului. Cele două victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina.

„În accident au fost rănite două persoane de sex feminin, pietoni, ambele din Slatina, de 38 şi 46 de ani. Ele au fost transportate la UPU Slatina de SMURD şi Ambulanţă, conştiente, politraumatizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Şoferul fugar a fost prins de poliţişti la scurt timp după accident, în zona Casei Tineretului. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul rutier. Conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here