Arbitrii jocului Recolta Stoicăneşti – Voinţa Băbiciu, agresaţi de spectatori

Recolta Stoicăneşti a pierdut jocul disputat week-end-ul trecut, pe teren propriu, împotriva celor de la Voinţa Băbiciu. La finalul partidei, brigada de arbitri, formată din Felix Manolache la centru, Doru Zamfir (foto) şi Nicolae Gheorghiţă la tuşe, a fost agresată pe tunelul de la vestiare, de către câţiva spectatori.

„Fluieraşii” au fost loviţi cu pumnii şi cu picioarele, aceştia fiind salvaţi de jucătorii gazdelor. Observatorul partidei, Constantin Cojocaru, a consemnat întâmplările în raportul său.

„Nişte spectatori în stare de ebrietate i-au lovit pe arbitri cu pumnii şi cu picioarele. Gheorghiţă a primit un pumn chiar în urechea stângă. Jucătorii echipei gazdă au intervenit prompt şi au luat apărarea arbitrilor pentru că au constatat că au avut parte de un arbitraj corect. Toată întâmplarea a avut loc la gura tunelului. Am consemnat totul în raport”, a precizat Cojocaru.

Oficialul de la Stoicăneşti, Nicu Florescu, are altă variantă. Acesta a declarat că: „vizavi de problemele de la sfârşitul meciului, noi avem baza încercuită, oameni de ordine, dar până la urmă şi-o cam caută şi ei. Eu nu spun că a fost bine, însă hai să arbitrăm corect. La nivelul la care evoluăm noi nu ştiu dacă îşi are rostul o astfel de atitudine, noi jucăm de plăcere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here