Crimă la Pârşcoveni: Un bărbat i-a luat viaţa soţiei din gelozie. Doi copii au rămas fără mamă

Un bărbat din localitatea Pârşcoveni şi-a ucis soţia, marţi după-amiază, pe fondul unei crize de gelozie. Surse locale susţin că omul, care se întorsese de la muncă din Anglia, i-a tăiat, pur şi simplu, gâtul consoartei.

Oribila crimă s-a consumat în locuinţa conjugală, după ce conflictul dintre Ilie Bacriş, de 41 de ani, şi soţia sa, în vârstă de 29 de ani, dăduse semne că se va atenua. Marţi, în jurul prânzului, ei au fost la şcoala unde învaţă cei doi copii, unul în clasa a II-a, celălalt în clasa a IV-a. Cu toţii au luat prânzul, după care disensiunile dintre soţi au escaladat. Omul a pus mâna pe cuţit şi şi-a înjunghiat soţia cu bestialitate.

Potrivit primarului comunei, Dumitru Matei, cei doi erau căsătoriţi de 13 ani şi, în ultima perioadă, Ilie îşi bănuia soţia de infidelitate. Aceeaşi bănuială o avea şi femeia faţă de soţ. În urmă cu peste o săptămână ea, fiind mânată de gelozie, ar fi plecat după el în Anglia, Ironia a făcut ca el în această perioadă să revină acasă, unde, evident, nu şi-a găsit soţia. Pe fonduri unor zvonuri, relaţia şi aşa proastă dintre cei doi s-a subţiat. Între timp, şi soţia s-a întors acasă. Certurile s-au repetat, având, cu toată silinţa autorităţilor care au încercat să aplaneze conflictul, ca deznodământ crima.

„El m-a anunţat prin telefon că vine şi că nu ştiu ce va face. Eu am anunţat Poliţia, s-a efectuat şi o anchetă socială. După ce s-au reîntâlnit, i-am chemat la mine în birou, le-am spus că probleme de genul acesta doar în familie au rezolvare, nu prin implicarea unuia sau altuia. Marţi părea că se împăcaseră, au fost la şcoală, unde învaţă cei doi copii pe care îi au, au revenit acasă, au mâncat, după care s-a petrecut ceea ce s-a petrecut. El muncise prin Anglia o perioadă, strânsese bani, dar iată că sa întâmplat ce s-a întâmplat între ei şi rezultatul este cel pe care îl ştim”, a declarat primarul localităţii.

După faptă, bărbatul a rămas în gospodărie, anunţând el însuşi teribilul eveniment la Poliţie.

„Marţi, 31 martie, polițiștii Postului de Poliție Pârșcoveni au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 41 ani, din comuna Pârșcoveni, despre faptul că și-a ucis soția. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul I.P.J. Olt, sub coordonarea unui procuror, care a stabilit că, în timp ce se aflau în locuință, pe fondul unor probleme familiale existente, bărbatul și-a înjunghiat soția, în vârstă de 29 ani, cu un cuțit, aceasta decedând”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, comisarul şef Claudia Radu.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here