Un slătinean a vrut să-şi ia viaţa aruncându-se de pe bloc în a doua zi de Paşte. El a fost oprit la timp de pompieri

Un bărbat de 46 de ani, din Slatina, a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa a doua zi de Paşte, după un conflict cu familia şi pe fondul consumului de alcool, potrivit vecinilor. Intervenţia promptă a pompierilor l-a împiedicat pe om să-şi pună în aplicare planul.

Pompierii au fost anunţaţi luni, în jurul orei 20.00, că un bărbat ameninţă că se va arunca de pe bloc, slavatorilor fiindu-le indicat Blocul V 20 de pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina, vizavi de Casa de Cultură a Tineretului. La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD şi o autospecială pentru descarcerare. Pompierii au deblocat uşa la mansarda blocului, unde bărbatul se încuiase.

„Bărbatul a fost găsit in stare de agitaţie, dar conştient şi fără urme de violenţă sau traumă. El a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, însă reprezentanţii IPJ Olt au spus că nu pot da amănunte despre acest caz, el nefiind destinat publicităţii.

Bărbatul se numeşte Mitrel Badea şi se pare, potrivit vecinilor, că el a vrut să-şi ia viaţa în urma unui conflict în familie, dar şi pe fondul consumului de alcool. La faţa locului a fost găsit şi un cablu care ar fi putut fi folosit ca ştreang.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here