LOTERIA BONURILOR FISCALE: Câte persoane din Olt au revendicat câştiguri la Fisc

Prima extragere organizată de Ministerul Finanţelor Publice pentru Loteria bonurilor fiscale aduce câştiguri şi în judeţul Olt. Până miercuri, 15 aprilie, peste 50 de persoane revendicaseră câştiguri în cadrul loteriei.
 

La nivelul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Olt au fost înregistrate, până miercuri, 15 aprilie, ora 9,30, un număr de 52 de cereri de la persoane care revendică premii în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihaela Marinescu.

„Persoanele care au câştigat la această loterie au la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi revendica premiile, şi pot depune cereri în acest interval”, a mai precizat Mihaela Marinescu.

La prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale organizată luni, 13 aprilie, de Ministerul Finanţelor şi Administraţia Naţională pentru Administrare Fiscală au fost declarate câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 7 februarie, cu valori cuprinse între 6,00 lei şi 6,99 lei.

La această extragere au particiat bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic cuprins între data de 2 februarie şi data de 28 martie 2015.

Fondul de premiere alocat extragerii ocazionale din data de 13 aprilie 2015 este de 1.000.000 lei.

Revendicarea premiilor se face prin depunerea bonului fiscal câştigător, în original, la orice unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, alături de copia actului de identitate sau a paşaportului titularului bonului şi de o cerere al cărei model şi conţinut a fost aprobat prin Ordinul MFP nr. 417/2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here