Deputatul Gigel Ştirbu: PNL va respinge în plenul camerelor proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari

Decizia politică a Partidului Naţional Liberal privind proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari este de a nu gira în niciun mod şi de a respinge în plenul camerelor acest act normativ, a declarat, luni, prin intermediul unui comunicat de presă, deputatul liberal de Olt Gigel Ştirbu. 

PSD a iniţiat proiect privind pensiile speciale pentru a deturna atenţia de la actul prost de guvernare pe care-l exercită Victor Ponta, susţine deputatul Gigel Ştirbu, co-preşedinte al PNL Olt. 
„Proiectul PSD vizează obținerea de privilegii materiale pentru parlamentari. Aceasta este adevărata logică politică în care funcționează actuala majoritate parlamentară din jurul PSD. În loc să se gândească cum să-și crească propriile pensii, parlamentarii PSD mai bine ar gândi strategii pentru majorarea alocațiilor pentru copii la 200 de lei, la creşterea pensiilor, la adoptarea noii legislații electorale în această sesiune parlamentară, la susţinerea proiectului votului prin corespondenţă depus de PNL. Eu nu cred că parlamentarii ar trebui să decidă pentru ei un regim preferenţial în raport cu celelalte categorii de pensionari şi din toate aceste motive nu susţin acest proiect de lege.”, mai declară Gigel Ştirbu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here