Zi istorică la Corabia: Autorităţile au inaugurat sistemul de distribuţie a gazelor naturale în oraş

Zi istorică pentru oraşul Corabia, miercuri, 22 Aprilie 2015, când autorităţile locale au inaugurat sistemul de distribuţie a gazelor naturale. La eveniment au, evident, reprezentanţii firmei care a lucrat la sistem, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu. 
 
Primăria Corabia şi firma Wirom Gas au inaugurat, miercuri, sistemul de distributie a gazelor naturale în oraş. Ceremonia a avut loc la prânz, la Şcoala Generala nr. 2 „Dumitru Buzdun”, unde reprezentanţii Wirom şi primarul oraşului, Iulică Oane, au aprins prima flacără, la centrala termică pe gaz pe care cei de la firma constructoare au montat-o, pe cheltuială proprie, la această şcoală. De precizat şi că aducţiunea de gaze în interiorul şcolii a fost un alt cadou din partea firmei. 
 
De la ceremonie nu au lipsit preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, Dieter Stucken Wolf, din partea firmei Erdgas Wintershall, Vogelhaupt Illo, director executiv comercial Wirom, Ioan Frasin – director executiv tehnic Wirom, Ion Tataru – director în cadrul Departamentului Dezvoltare al Transgaz. Au mai fost prezenţi consilieri locali, directori ai instituţiilor publice locale, elevi, profesori şi părinţi. 
 
Până în prezent, firma Wirom a investit 2,7 milioane de lei pentru construirea reţelei de distribuţie a gazelor care o lungime de şapte kilometri. Planul pentru anul 2015 prevede alte invesţii, în valoare de 2,4 milioane de lei, pentru extinderea cu 8,7 kilometri a reţelei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here