Profesorul Victor Iacobescu va fi candidatul PMP la funcţia de primar al Slatinei

Candidatul PMP pentru funcţia de primar al Slatinei la alegerile locale din 2016 va fi profesorul Victor Iacobescu. Anunţul a fost făcut, marţi, de însuşi preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, aflat într-o scurtă vizită la Slatina. 

„Mă bucur că astăzi, la propunerea organizaţiei PMP Olt, pot face şi un anunţ important legat de viaţa comunităţii de aici. Am bucuria de a anunţa viitorul primar al Slatinei – domnul profesor Victor Iacobescu. Îi mulţumim pentru faptul că a acceptat o asemenea provocare, de a se pregăti şi a intra în bătălie pentru binele comunităţii şi pentru a duce mai departe o linie politică onestă şi corectă în primul rând faţă de cetăţeni, faţă de oamenii în slujba cărora vrea să se pună”, a spus preşedintele PMP, asigurându-l pe viitorul candidat de tot sprijinul şi implicarea partidului. 

Victor Iacobescu îndeplineşte profilul de primar al Slatinei, PMP Olt mizând în primul rând pe faptul că viitorul candidat nu va putea fi acuzat de „lucruri ascunse” sau de „fărădelegi”, potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene, Marian Vasile.

„Am considerat că este nevoie de un om care să nu poată fi acuzat niciodată de lucruri ascunse, de fărădelegi, şi Victor Iacobescu este de nota 10 din punctul acesta de vedere. El are o educţie şi ştie cu adevărat că politica trebuie făcută altfel. Sunt convins că la ceea ce se întâmplă în judeţ la ora aceasta, oamenii vor să aibă cel puţin posibilitatea de a avea mai multă încredere în oameni. Iar Victor Iacobescu îndeplineşte şi acest criteriu: este un om de încredere, un om loial şi corect în tot ceea ce a făcut şi în tot ceea ce face. Vreau ca din 2016 Slatina să fie cu adevărat pe mâini bune”, a declarat preşedintele PMP Olt.

Marian Vasile susţine că, dintre cei care se preconizează că vor candida din partea PSD şi PNL, Victor Iacobescu are cel mai bun profil de primar al municipiului-reşedinţă de judeţ.

„Vorbind despre PSD şi PNL, cam ştim cei care sunt cei care ar dori să acceadă în funcţia de primar şi cred că de departe, Victor Iacobescu îndeplineşte cel mai bine profilul de primar pentru Slatina dintre toţi cei care se preconizează că vor participa la această competiţie electorală”, afirmă liderul PMP Olt. 

Victor Iacobescu, profesor de limba şi literatura română la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” Slatina, este primul candidat anunţat oficial pentru cursa de primar al Slatinei. PNL şi PSD au anunţat doar competiţii interne pentru desemnarea candidaţilor. PMP Olt nu a optat pentru o asemenea practică, Marian Vasile declarând că decizia candidaturii lui Victor Iacobescu a fost luată prin consens în cadrul organizaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here