Locotenent-colonelul Adrian Tănase este noul şef al pompierilor olteni, cu acte-n regulă

Prim-adjunctul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, locotenent-colonelul Adrian Tănase, este noul şef cu acte în regulă al inspectoratului, după ce a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de conducere.

Locotenent-colonelul Adrian Tănase a susţinut şi promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şef, care s-a desfăşurat, marţi, la sediul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, prim-adjunctul ISU Olt obţinând cel mai bun punctaj. La concurs a participat şi colonelul Dorel Predescu, seful Centrului Operaţional al ISU Olt, clasându-se însă pe un loc secund.

Locotenent-colonelul Adrian Tănase primise şi împuternicirea să îndeplinească atribuţiile de şef al inspectoratului din data de 22 martie, când fostul comandant al unităţii, colonelul Marian Pică, a ieşit la pensie. Acesta a predat comanda şi drapelul de luptă al inspectoratului în 17 aprilie, în cadrul unui ceremonial militar desfăşurat pe platoul Prefecturii Olt şi la care a participat prim-adjunctul Inspetoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent-colonelul Daniel Dragne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here