Ziua Internaţională a Muncii, sărbătorită de PSD Slatina cu mici şi bere la malul Oltului

Şi în acest an Ziua Internaţională a Muncii a fost sărbătorită de PSD Olt la iarbă verde cu mici şi bere. PSD Slatina a ales ca locaţie pădurea de la malul Oltului, invitând la eveniment membri marcanţi şi membri simpli ai partidului, dar şi simpatizanţi ai PSD. Ore întregi au fost cozi la grătarele pe care sfârâiau tradiţionalii mititei, iar după ce şi-au astâmpărat foamea şi setea, oamenii s-au încins la joc.

Muzică bună şi o zi cu vreme excelentă de 1 mai la malul Oltului, în zona barajului de acumulare Slătioara, acolo unde PSD Slatina s-a îngrijit ca invitaţilor să nu le lipsească nimic din ceea ce înseamnă o petrecere reuşită în aer liber: bere rece, mititei şi ritmuri folclorice. Iar oamenii au profitat din plin de oportunitate: la grătarele încinse au fost cozi pe durata câtorva ore bune, iar butoaiele cu bere au fost exploatate din plin. Între mese oamenii au ieşit şi la joc în ritmuri folclorice asigurate de ansamblul profesionist „Doina Oltului”.

Printre invitaţii de marcă s-au numărat preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, preşedintele executiv al organizaţiei, Marius Oprescu, deputaţii Virgil Delureanu şi Emil Moţ, directorul Agenţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), Florin Barbu, fostul prefect al judeţului Cătălin Rotea, în prezent consiier în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, primarul interimar al Slatinei, Mihaela Stana etc.

„Ca în fiecare an, de 1 mai ne-am strâns cu toţii aici, la pădure, membri şi simpatizanţi ai partidului, am mâncat un mic, am băut o bere. Sunt lucruri pe care le facem cu multă plăcere pentru că de fiecare dată trebuie să ne ţinem armata aproape, şi vorbesc ca preşedinte al partidului. Deci trebuie să ne ţinem armata aproape pentru că mai este doar un an până la alegeri şi trebuie să vorbim cu toată lumea, care trebuie să ne vadă şi să ştie că, indiferent de conjunctură, noi suntem aşa cum ne-a ştiut de-a lungul timpului, că am rămas aceeaşi. Pe de altă parte, 1 mai este o zi importantă, chiar dacă nu toate statele o sărbătoresc, chiar dacă ea a fost sărbătorită pentru prima dată în America şi americanii nu o mai sărbătoresc. La noi, românii, ea a intrat în tradiţie şi pentru noi 1 mai rămâne ziua muncii şi ne întâlnim cu plăcere cu toţii”, a declarat Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here