Deţinutul care urma să o infecteze cu virusul HIV pe Elena Urdea în penitenciar este din Caracal

Deţinutul care urma să o infecteze cu virusul HIV pe Elena Udrea în penitenciar este din Caracal, Olt, potrivit unei scrisori a acestuia. Omul i-a mărturisit fostului ministru al Turismului că ordinul a plecat de la un duşman care a denunţat-o şi a băgat-o în arest, care este prieten cu Sile Cămătaru şi care i-ar fi cerut acestuia să o distrugă pe Udrea. „Eu, în libertate joc rău, la comandă, sunt tatuat pe tot corpul şi pe toată faţa. Am 42 de ani şi de fel sunt din Caracal, Olt. În prezent, nu mai am pe nimeni, pentru că un clan din Rusia mi-a omorât soţia şi fetiţa în 2000 pentru o combinaţie în Torino”, i-ar fi scris deţinutul din Caracal lui Elena Udrea.
 

Elena Udrea ar fi primit o scrisoare de amenințare de la un deținut care o anunța că urmează să fie infectată intenționat cu virusul HIV, la ordinul lui Sile Cămătaru. Fostul ministru i-a povestit despre această stranie scrisoare Ruxandrei Dragomir, care a vizitat-o, vineri, la penitenciar.

În scrisoarea primită de Elena Udrea încă de când se afla în arestul Poliției din București, deținutul descrie în detaliu cum urmează ca aceasta să fie infectată cu virusul HIV, la ordinul lui Sile Cămătaru, care acționa și el tot la ordinul cuiva.

„Tu ai un duşman care te-a denunţat şi te-a băgat acolo şi e prieten bun cu Sile. Şi au discutat despre tine spunându-i că vrea să te distrugă şi spunându-i că, dacă are pe cineva care să-ţi facă rău, la care Sile a spus „da”. Îi oferă 15 mii să dea ordin să te înţepe cu un ac de SIDA, ca să te distrugă. Eu săptămâna asta am primit scrisoare de la Sile”, o anunţă deţinutul respectiv pe Elena Udrea, potrivit realitatea.net.

Deţinutul a precizat că ar fi fost pus să colecteze mostre biologice de la bolnavi cu HIV ,internaţi la Spitalul Penitenciar Rahova”. Apoi, seringa ar fi trebuit să fie dusă la penitenciarul în care urma să fie mutată Udrea. 

Totuși, cel care i-a trimis scrisoarea Elenei Udrea spune că este un deținut de la Penitenciarul Colibași și a anunțat-o pe aceasta că a refuzat ordinul primit.

„Hai să-ţi spun cine sunt şi care este problema şi ai încredere că acest lucru nu se va întâmpla fiindcă eu sunt dur, dar nu cu tine pentru că pe tine, ca femeie, te-am simpatizat şi te simpatizez toată viaţa fiindcă nu meriţi să ţi se facă acest rău. (…) Eu, în libertate joc rău, la comandă, sunt tatuat pe tot corpul şi pe toată faţa. Am 42 de ani şi de fel sunt din Caracal, Olt. În prezent, nu mai am pe nimeni, pentru că un clan din Rusia mi-a omorât soţia şi fetiţa în 2000 pentru o combinaţie în Torino. (…)”, mai scrie deţinutul.

Ruxandra Dragomir susţine că Elena Udrea nu a luat iniţial în serios această scrisoare.

„Iniţial nu a dat foarte mare importanţă acestei scrisori, a fost primită cu ceva vreme în urmă, dar în momentul în care a fost mutată atât de brutal la Târgşor, fără înştiinţare sau fără o explicaţie anume, sigur că lucrul acesta i-a dat foarte mult de gândit şi a luat foarte în serios acea scrisoare”, a spus Dragomir.

 

Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul „Gala Bute”, a fost transferată, joi, la Penitenciarul pentru femei de la Târgşor (Prahova), urmând să stea 21 de zile în carantină in secţia specială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here