Marius Tucă ia 400.000 lei din buzunarul public pentru organizarea Festivalului de Teatru Caracal

Asociaţia „Mişcarea de Rezistenţă Marius Tucă”, patronată de jurnalistul Marius Tucă, directorul Jurnalului Naţional, primeşte patru miliarde de lei vechi de la Consiliul Judeţean Olt şi de la Primăria Caracal, pentru organizarea ediţiei din acest an a Festivalului de Teatru de la Caracal.

Consiliul Judeţean Olt a aprobat, în şedinţa ordinară de joi, asocierea cu Consiliul Local Caracal pentru organizarea ediţiei din acest an a Festivalului de Teatru de la Caracal. De organizarea propriu-zisă a evenimentului se va ocupa asociaţia „Mişcarea de Rezistenţă Marius Tucă”, patronată de jurnalistul Marius Tucă, directorul Jurnalului Naţional, originar din Caracal. Pentru organizarea festivalului asociaţia patronată de acesta va primi 400.000 de lei, jumătate de la Consiliulu Judeţean Olt, jumătate de la Primăria Caracal. O dată cu aprobarea proiectului de hotărâre adoptat, joi, de aleşii judeţului, aceştia au aprobat şi contribuţia de 200.000 lei a CJ Olt.

Ediţiile anterioare ale festivalului au fost organizate tot de „Mişcarea de Rezistenţă Marius Tucă” şi, pentru că Primăria Caracal s-a declarat mulţumită de serviciile artistice ale acesteia, oferta de preţ emisă de instituţia administrativă s-a îndreptat spre aceeaşi entitate şi anul acesta.

Cea de-a cincea ediţie a Festivalul de Teatru se va derula în perioada 12-17 mai 2015, evenimentul fiind dedicat memoriei marelui actor Amza Pellea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here