Actorul Salman Khan, condamnat la cinci ani de închisoare

Actorul bollywoodian Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru uciderea unui om fără adăpost în 2002, scrie The Guardian.

Judecătorul l-a găsit vinovat pe Khan pentru omucidere, după ce acesta a condus sub influența băuturilor alcoolice și a lovit cu mașina un grup de persoane. Un om a murit și alți câțiva au fost răniți. Actorul a fugit apoi de la locul accidentului și a susținut în fața instanței că șoferul său era cel care conducea mașina.

Mai mulți martori, inclusiv supraviețuitori ai accidentului, chemați de către procurori să depună mărturie au spus că Salman Khan conducea mașina cu viteză când a intrat într-un grup de oameni fără adăpost ce dormeau pe o stradă din Mumbai. Unul dintre ei a spus că ”Salman era atât de beat încât a căzut. S-a ridicat, dar a căzut din nou, apoi …a fugit”.

Șoferul a susținut că el se afla la volan și că accidentul s-a produs din cauza unei explozii la una dintre anvelope. În timp ce martorii declarau că actorul a coborât pe portiera din stânga a mașinii, șoferul a spus că acest lucru s-a întâmplat nu pentru că actorul ar fi fost la volan, ci pentru că portiera din dreapta fusese lovită. Avocații lui Khan au susținut că actorul nu era băut și că una dintre victime a murit în timpul operațiunii de mutare a mașinii de la locul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here