Salonul Naţional de Artă Fotografică „Etnografica”, organizat de CJCPCT Olt, deschis publicului la Târgovişte

Salonul Naţional de Artă Fotografică „Etnografica”, organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Olt, în parteneriat cu mai multe instituţii şi asociaţii din ţară, va putea fi admirat, în cea de-a doua parte a lunii mai, la Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte.

 

Salonul Naţional de Artă Fotografică „Etnografica” a plecat, recent, de la Muzeul Satului Vâlcea, unde a poposit mai multă vreme, spre Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte. 

 
Cele patruzeci şi două de lucrări fotografice vor putea fi admirate începând din 16 mai, când va fi organizată Noaptea Muzeelor, până pe 29 mai. „Vernisarea salonului va avea loc luni, 18 mai 2015, la ora 17,00, la Complexul Național Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște”, a precizat Valeriu Ciurea, referent în cadrul CJCPCT Olt. 
 
Expoziţia este organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Olt cu sprijinul Consiliului Judeţean Olt şi în parteneriat cu Asociaţia Artiştilor Fotografi din România, Muzeul de Istorie Târgoviște – Complexul Național Muzeal Curtea Domnească Târgoviște, Grupul Fotografic Târgovişte 2011, Universitatea Valahia, Centrul de Cercetări în Ştiinţe Politice şi Comunicare, Revista Litere şi Societatea Scriitorilor dâmbovițeni, Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România. Inițiatorul și organizatorul salonului este Valeru Ciurea, referent de specialitate în cadrul CJCPCT Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here