Bărbat strivit de tractor la Coloneşti, transportat cu elicopterul SMURD la Craiova

Un bărbat de 52 de ani din localitatea Coloneşti a fost preluat, marţi seară, de elicopterul SMURRD Craiova şi dus la un spital din Craiova după ce omul a fost strivit de tractor. 

Potrivit unor surse locale, bărbatul, Iulian Gheorghe, tocmai încerca să iasă cu tractorul din curtea locuinţei sale când, făcând o manevră pentru a închide din mers una dintre cele două porţi, s-a dezechilibrat, căzând între tractor şi gard. El a fost strivit de autovehiculul în mişcare. La faţa locului a ajuns în timp util o ambulanţă de la Scorniceşti, care a menţinut în viaţă victima şi a transportat-o până la stadionul comunei, acolo unde a ajuns şi elicopterul SMURD.

„Este vorba de un bărbat de 52 de ani strivit între tractor şi gard. La el a ajuns în timp util o ambulanţă de la Scorniceşti care a preluat victima şi a transportat-o la întâlnirea cu elicopterul SMURD. Deşi victima a suferit multiple traumatisme, ea era conştientă în timpul în care a fost transportată de echipajul de la Ambulanţă”, a declarat directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Mădălina Deloreanu.

Elicopterul, care a intervenit nu la o sesizare, ci după ce SMURD Craiova s-a autosesizat din serviciul unic de urgenţă 112, a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here