Traficanţii de droguri din Izbiceni arestaţi luna trecută, trimişi în judecată de procurorii DIICOT

Cei doi bărbaţi din localitatea Izbiceni, tată şi fiu, arestaţi preventiv la sfârşitul lunii trecute pentru de trafic de droguri, au fost trimişi în judecată, săptămâna trecută, de procurorii DIICOT Olt.

Cei doi bărbaţi, Tudor Hoarcă, de 52 de ani, şi Alin Hoarcă, de 28 de ani, sunt acuzaţi că ar fi introdus în ţară trei kilograme de cannabis şi că, încercând să plaseze drogurile, ar fi ameninţat cumpărătorii cu pistolul pentru recuperarea unor datorii mai vechi.

În cadrul percheziţiei pe care au făcut-o la domiciliul din Izbiceni al inculpaţilor, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT Olt au ridicat 250 de grame de cannabis, o sabie ninja şi un pistol cu gaze.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada 2014 – 2015, cei în cauză ar fi introdus în ţară aproximativ trei kilograme de cannabis provenite din Italia, pe care, ulterior, le-ar fi comercializat pe raza comunei Izbiceni, în judeţele limitrofe şi în municipiul Bucureşti. De asemenea, din investigaţii a reieşit că, pentru recuperarea datoriilor, aceştia i-ar fi ameninţat pe cumpărătorii de droguri cu pistolul cu gaze, introdus ilegal în ţară, din Italia”, au declarat poliţiştii. 

Cei doi suspecţi au fost trimiţi în faţa instanţei de judecată pentru săvârşirea infracţiunilor pentru trafic de droguri, introducere în ţară fără drept de droguri de risc, port ilegal de armă şi violare de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here