CJP Olt: Aproape 170 de bilete de tratament pentru pensionarii olteni în luna mai

Casa Județeană de Pensii Olt anunţă că a afișat la sediul instituţiei lista biletelor de tratament disponibile din seria a VII – a 2015.

Lista cuprinde un număr de 168 de bilete de tratament, atât din unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2015, cât și din unitățile hoteliere ale Societăţii de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă.

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 23-25 mai și sunt repartizate astfel: 16 bilete în stațiunea Amara;15 bilete în stațiunea Bala; 3 bilete în stațiunea Buziaș; 24 bilete în stațiunea Căciulata-Călimanești; 9 bilete în stațiunea Covasna; 4 bilete în stațiunea Eforie Nord; 6 bilete în stațiunea Felix; 13 bilete în stațiunea Govora; 1 bilet în stațiunea Mangalia; 57 Bilete în stațiunea Olănești; 6 Bilete în stațiunea Pucioasa; 2 Bilete în stațiunea Moneasa; 2 Bilete în stațiunea Slănic Moldova; 2 Bilete în stațiunea Slănic Prahova; 1 Bilet în stațiunea Techirghiol; 1 Bilet în stațiunea Tușnad; 2 Bilete în stațiunea Vatra Dornei; 4 Bilete în stațiunea Saturn.

Lista biletelor a fost afişată şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro. Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în data de 20.05.2015, între orele 8.00-16.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here