Sulfina Barbu şi Cristina Trăilă, cetăţeni de onoare ai comunei Crâmpoia. Liberalilor nu le place „Verde-nrourat”

Vicepreşedintele PNL Sulfina Barbu şi Cristina Trăilă, secretar executiv, au fost declarate, joi, cetăţeni de onoare ai comunei Crâmpoia, cu ocazia zilei localităţii sărbătorită pentru a patra oară. La eveniment au fost prezenţi toţi liderii importanţi ai PNL Olt, în frunte cu cei doi co-preşedinţi ai organizaţiei, Siminica Mirea şi Gigel Ştirbu.

Ajunsă la cea de-a patra ediţie, Ziua comunei Crâmpoia a fost sărbătorită nu doar de autorităţile locale şi de localnici, ci şi de oaspeţi de seamă, printre aceştia numărându-se vicepreşedintele PNL Sulfina Barbu şi Cristina Trăilă, secretar executiv al partidului, care au primit titlul de cetăţean de onoare la propunerea primarului localităţii, Ionel Mirea.

Pe scena amplasată pe stadionul comunei s-au mai aflat, pentru a le vorbi oamenilor, cei doi co-preşedinţi ai PNL Olt, Siminica Mirea şi deputatul Gigel Ştirbu. De altfel, la eveniment au fost prezenţi toţi liderii şi membrii importanţi ai Biroului Politic Judeţean.

În acelaşi cadru de sărbătoare mai multe cupluri de localnici au fost felicitate şi premiate de primarul Ionel Mirea pentru longevitate în căsnicie.

După discursuri şi premieri, publicul s-a putut bucura toată seara de un spectacol folcloric asigurat de mai multe formaţii şi interpreţi, printre aceştia numărându-se şi cunoscutul Constantin Măgureanu.

Un moment delicat pentru vechii liberali a fost invitaţia celor din fostul PDL să se prindă în joc pe ritmurile imnului noului PNL, „Verde-nrourat”, preluat, potrivit înţelegerii de fuziune a celor două formaţiuni politice, de la PDL. Invitaţiei au răspuns, cu chiu, cu vai, doar doi tineri liberali, printre care secretarul general Ana Maria Ciauşu. La lansarea invitaţiei liberalii şi-au aruncat ocheade întrebătoare dacă ar fi bine sau nu să răspundă invitaţiei, deşi melodia a devenit imnul oficial al noului partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here