CJ Olt a aprobat documentaţia de reabilitare a pavilionului central al Spitalului Slatina. Cât costă investiţia

Consiliul Judeţean Olt a aprobat, joi, documentaţia tehnico-economică pentru reabilitarea pavilionului central al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 16 milioane de lei.

Proiectul de hotărâre privind „documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul de investiţii «Reabilitare şi relocare spaţii medicale din pavilionul central al Spitalului de Urgenţă Slatina»” a trecut fără probleme, în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean, de votul aleşilor, care au aprobat o investiţie de peste 16 milioane de lei.

Potrivit raportului care a stat la baza proiectului de hotărâre, investiţia prevede reabilitarea tuturor spaţiilor din pavilionul central unde lucrările de modernizare nu au ajuns şi unde finisajele sunt foarte vechi şi au un grad ridicat de degradare. Potrivit proiectului, vor fi înlocuite, printre altele, pardoselile, placajele de faianţă la pereţii grupurilor sanitare, balustradele scărilor, tâmplăria interioară, dar şi, în totalitate, instalaţiilor interioare sanitare, termice şi electrice.

Potrivit actului normativ aprobat joi, dincolo de materialele care vor fi folosite, lucrările de construcţii-montaj vor costa peste 9,7 milioane de lei. Întreaga sumă de 16 milioane de lei va fi pusă la bătaie din bugetul Consiliului Judeţean Olt, însă pe etape. Pentru 2015, Consiliul Judeţean a stabilit în buget aproximativ 1,5 milioane de lei pentru acest obiectiv.

„Este o lucrare multianuală, iar pentru acest an Consiliul Judeţean a prins în bugetul circa de 1,5 milioane de lei. Sperăm ca pentru această investiţie să ne putem baza şi pe Ministerul Sănătăţii, să avem din partea acestuia acelaşi sprijin pe care l-am avut şi cu celelalte obiective pe care le-am reabilitat sau cu cele în curs de reabilitare, precum Neonatologia şi Pediatria”, a declarat Marius Oprescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here