Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” a câştigat Olimpiada Liceelor. Premiul: dotări în valoare de 35.000 lei

Elevii Colegiului Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” au câştigat ediţia din acest an a Olimpiadei Liceelor. Clasamentul a fost anunţat de organizatori duminică seară, pe Esplanadă, acolo unde totul a culminat cu un concert incendiar susţinut de Connect-R.
 
Locul 2 a revenit Colegiului Naţional „Ion Minulescu”, iar locul 3 – Colegiului Naţional „Radu Greceanu”. Acestora le urmează Liceul cu Program Sportiv (locul 4), Colegiul Economic „P.S.Aurelian” (5), Colegiul Tehnic „Alexe Marin” (6), Colegiul Naţional Agricol „Carol I” (7) şi Colegiul Tehnic Metalurgic (8).  
Anul acesta Primăria Slatina a dotat competiţia cu premii în valoare totală de aproape 200.000 de lei, bani destinaţi premierii elevilor şi unităţilor de învăţământ participante. Colegiul de pe locul 1 va putea să îşi aleagă dotări în valoare de 35.000 lei, unitatea de învăţământ clasată pe locul 2 va putea fi dotată cu bunuri în valoare de 20.000 lei, în vreme ce liceul locului 3 îşi va alege dotări de 15.000 lei. Cu bunuri în valoare de 10.000 lei va putea fi dotat şi liceul clasat pe locul 4.
 
Celorlalte unităţi de învăţământ participante le revin premii de consolare în valoare de 3.000 lei fiecare.
 
Secţiunea de abilităţi practice a fost dotată şi ea cu premii în valoare totală de 9.000 de lei, iar cea mai bună galerie primeşte un premiu de 1.500 de lei.
 
Festivitatea de premiere s-a încheiat cu un concert de zile mari al lui Connect-R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here