Steaua București a câștigat Cupa României pentru a 22-a oară

Steaua București a câștigat Cupa României-Timişoreana pentru a 22-a oară în istorie. Duminică, echipa a învins Universitatea Cluj pe Arena Națională cu scorul de 3-0. 

Golurile au fost marcate de Adrian Popa în minutul 9 și 53 și Paul Rusescu în minutul 48.

Însă, mediciul nu a fost lipsit de incidente. Partida a fost întreruptă după ce pe teren au fost aruncate petarde.Probleme au fost şi la plecarea suporterilor clujeni din Ardeal, când jandarmii le-au confiscat mai multe materiale pirotehnice, informează B1 TV.

Meciul a fost întrerupt în minutul 2. Careul steliştilor a fost bombardat cu mai multe petarde şi torțe. 

Pentru Costel Gâlcă a fost ultimul meci pe banca echipei campioane, iar din sezonul viitor noul antrenor al Stelei va fi Mirel Rădoi. Gigi Becali a anunţat că orice jucător din lotul roş-albaştrilor este de vânzare şi i-a fixat preţul căpitanului Cristi Tănase la un milion de euro. 

Incidente au avut loc şi la plecarea din Cluj spre Bucureşti. Suporterii și-au luat cu ei bere și alte băuturi alcoolice, dar și torțe și petarde. Jandarmii le-au confiscat pe toate. 

O echipă a Jandarmeriei Capitalei a confiscat de la un bărbat 700 de produse pirotehnice, pe care dorea să le vândă unor spectatori ai meciului de pe Arena Naţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here