FOTO / PNL Olt a sărbătorit în stradă, alături de cei mici, Ziua Internaţională a Copilului

Mai mulţi reprezentanţi ai PNL Olt au fost alături de sute de copii din mai multe localităţi ale judeţului pentru a sărbători în stradă Ziua Internaţională a Copilului. Şi nu doar antrenul a fost asigurat de liberalii olteni: cei mici au primit baloane şi pachete cu dulciuri.
 
Liberalii olteni s-au mobilizat, de 1 iunie, în mai multe localităţi pentru a sărbători, alături de cei mici, Ziua Internaţională a Copilului. Cu acest prilej au fost organizate acţiuni la Slatina, Piatra Olt şi Corabia, reprezentanţii PNL Olt făcând urări de bine copiilor şi dăruindu-le acestora peste 500 de baloane colorate şi peste 200 de pachete cu dulciuri.
 

„Mă bucur că am putut să facem aceste acţiuni pentru copii, viitorul nostru. În primul rând, nu trebuie să uităm că şi noi am fost copii şi, totodată, să mulţumim părinţilor pentru educaţia pe care am primit-o. De 1 iunie am îmbrăţişat toti copiii întalniţi pe străzile oraşului Slatina. Vreau să mulţumesc doamnei copreşedinte Siminica Mirea şi domnului copresedinte Gigel Ştirbu pentru sprijinul acordat în aceste acţiuni. De asemenea, le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru implicare”, a declarat Marian Călin, copreşedinte TNL Olt.

Printre cei ieşiţi în stradă să marcheze ziua de 1 iunie s-au mai numărat copreşedintele PNL Slatina, Marian Căruntu, liderul pensionarilor liberali, Ion Bădescu, consilierul local Mircea Dogaru, dar şi Mihai Cîrloganu, copreşedintele TNL Olt.

De altfel, acestea nu au fost singurele acţiuni care au marcat Ziua Copilului. Săptămâna trecută, mai mulţi seniori liberali din Slatina au organizat o petrecere în aer liber la care au participat peste 100 de copii din cartierul care cuprinde străzile Gladiolei şi Salcâmului, totul la iniţiativa lui Ştefan Văduva. Copiii au fost pictaţi pe faţă, s-au jucat, au primit informaţii despre istoria Zilei Copilului, dar şi pachete cu dulciuri. O acţiune similară a avut loc şi la Stoeneşti.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here