Administratoarea unei asociaţii de proprietari din Slatina, cercetată pentru delapidare

Administratoarea Asociaţiei de Proprietari nr 58 din Slatina este cercetată de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pentru delapidare după ce femeia şi-ar fi însuşit peste 130.000 de lei din fondurile asociaţiei.

Potrivit oamenilor legii, femeia, în calitate de administrator al unei asociaţii de proprietari din municipiul Slatina, şi-ar fi însuşit, în perioada 2011 – 2013, 130.700 de lei din fondurile asociaţiei, în interes propriu. În continuarea cercetărilor efectuate în dosar, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reţinut-o recent pe femeie pentru 24 de ore, însă ulterior, prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, faţă de ea s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 59 de zile.

„Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here