Liderii PNL Olt iau foc în şedinţele politice din cauza dezvăluirilor făcute de presa locală

Mai mulţi lideri liberali din Olt, în frunte cu copreşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Gigel Ştirbu, au luat foc la ultimele şedinţe ale Comitetului Executiv Judeţean, extrem de porniţi împotriva presei locale care îi deranjează.

O astfel de şedinţă a avut loc în data de 28 mai. În cadrul întâlnirii, spun surse din cadrul vechiului PNL, atât deputatul Gigel Ştirbu, cât şi Ion Moisescu, preşedintele PNL Scorniceşti, au izbucnit în înjurături, cauza fiind aceea că presa locală face dezvăluiri în legătură cu problemele pe care unii dintre liberalii cu funcţii le au cu legea. De asemenea, apariţia în spaţiul public a unor amănunte din bucătăria internă a PNL Olt îi pune pe jar pe fruntaşii liberali.

O şedinţă extrem de zgomotoasă s-a consumat şi marţi seară. În afară de năduful provocat de jurnalişti, mai-marii PNL Olt şi-au vărsat otrava pe consilierul local Ana Anghel, acuzată că iasă din rând, uneori, în plenul legislativului local, votând altfel decât votează colegii săi de partid. Gazul pe foc împotriva Anei Anghel l-a pus consilierul local Sorin Brătoi, foc şi pară că ea a votat „pentru” în cazul a două proiecte de hotărâre care oricum treceau, fiind votate de majoritatea aleşilor.

De fapt, este vorba de un război crunt pe care reprezentanţii vechiului PNL îl poartă împotriva colegilor lor proveniţi din aripa PDL. Războiul este dus pe două fronturi, la Bucureşti, unde deputatul Ştirbu are grijă să îi monteze pe liderii partidului împotriva colegilor săi din organizaţia judeţeană, şi la nivel local, unde au loc joc de glezne precum cel pornit de Brătoi, una dintre cele mai vehemente voci în partid pe astfel subiecte, încât nu se poate reţine nici în spaţii publice. O discuţie aprinsă de acest gen a purtat-o şi la telefon în urmă cu câteva seri, în zona Union din Slatina, unde era extrem de preocupat de anumite subiecte tratate de una dintre publicaţiile locale pe prima pagină. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here