PNL Stoenești a sărbătorit Ziua Mondială a Mediului prin muncă, făcând curățenie în localitate

PNL Stoenești a sărbătorit Ziua Mondială a Mediului Înconjurător prin muncă, curățind localitatea de PET-uri pe care le-a predat, ulterior, unui serviciu de salubritate.

Liberalii din Stoenești au luat cu asalt, vineri, dis-de-dimineață, rampa de gunoi a comunei, dar și alte locuri utilizate de localnici ca gropi de gunoi, „pescuind” fiecare butelie din plastic, umplând zeci de saci menajeri cu PET-uri pe care le-au predat, ulterior, unei societăți specializate în servicii de salubritate.

„Așa am simțit noi, liberalii din Stoenești, să marcăm Ziua Mondială a Mediului, prin muncă. Acțiunea noastră a fost una extrem de utilă pentru localitate, reprezentând și un exemplu pentru cetățeni. Am adunat 30 de saci din aceia mari cu PET-uri, am luat legătura cu agenția locală de mediu care ne-a indicat o firmă de salubritate din Drăgănești-Olt, căreia i-am predat tot ce am strâns. Spuneam că, dincolo de utilitatea propriu-zisă a acțiunii, exemplul dat de noi a arătat cetățenilor că implicarea socială a oamenilor nu poate fi decât una benefică”, a declarat inițiatorul acțiunii, liberalul Ștefan Văduva, președintele interimar al PNL Stoenești.

De precizat că acțiunea organizației Stoenești a fost singura de acest fel la nivelul PNL Olt cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here