Fosta iubită a lui Fuego vrea să ajungă primar al Slatinei. Care liberali mai vânează această funcție

Dacă în urmă nu cu foarte mult timp fosta iubită a lui Fuego, Ana Maria Ciaușu, actual co-secretar general al PNL Olt, declara, în cadrul unui interviu, că, deși i-ar plăcea provocarea, încă nu a luat o decizie în privința candidaturii sale la alegerile locale din 2016 pentru funcția de primar al Slatinei, lucrurile s-au schimbat săptămâna trecută, când ea și-a anunțat, într-o ședință a Comitetului Județean Executiv, intenția de a candida. Și nu a fost singura, informează OLT-ALET.RO.

În ședința Comitetului Județean Executiv a PNL Olt de joi seară Ana Maria Ciaușu a anunțat, așadar, oficial, că este hotărâtă ca, la alegerile locale din 2016, să intre în cursa pentru funcția de primar al municipiului Slatina. În rând cu ea și-au mai depus intențiile de a candida co-președinții PNL Slatina Sorin Brătoi (aripa liberală veche) și Marian Căruntu (aripa PDL), dar și omul de afaceri Gabriel Buliteanu.

Ana Miaria Ciaușu este cunoscută mai mult ca fostă iubită a cântărețului Paul Surugiu, cu numele de scenă Fuego, decât ca om politic. Ea a intrat în politică în urmă cu circa patru ani, activând în cadrul PNL Scornicești înainte să fie promovată pe funcția de secretar general al organizației județene. Ea a ocupat, pentru scurtă vreme, în 2013, postul de șef de cabinet al este prefectului de atunci Cătălin Rotea, fără să aibă studii superioare. De altfel, chiar dacă nu avea studii superioare, acest lucur nu a împiedicat-o pe tânără să ocupe mai multe funcții importante în mediul sindical, în perioada 2001 – 2008 ea deţinând funcţia de asistent, apoi pe cea de consilier al preşedintelui CNSLR – Frăţia. Ulterior, ea s-a înscris la cursurile Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV Bucureşti – Filiala Slatina. Viitoarea candidată a fost și este puternic susținută de controversatul om politic Ion Moisescu, președintele PNL Scornicești și consilier județean, un soi de protector și al co-președintelui TNL Slatina, Radu Moruși, trimis în judecată pentru aderare la un grup infracţional organizat şi pentru desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc, în celebrul dosar al Lotului Lazăr.

Toți care și-au anunțat oficial intenția de a candida la funcția de primar al Slatinei vor intra într-o competiție internă la finalul căreia va fi desemnat cel care va intra în cursa electorală din 2016.  

2 COMENTARII

  1. Ne-am dat naiba! Si asta se vrea primar? Poate ne spune si noua Moisescu ce o recomanda pt functia asta . Anoo, stai in banca ta acolo secretara si pupa-l in fund pe Moisescu in continuare ca te sustine…cat il mai tine…Daca asta-i PNL-ul vai de capul nostru, gasiti si voi oameni capabili. De fapt ar fi bine sa dispara si PSD si PNL, ar scapa tara de capuse ca voi.

  2. Dintre astia de aci doar Caruntu pare cel mai serios din toate punctele de vedere:si ca trecut,si ca mod de viata,si moral.Dar el nu va ajunge sa candideze ptr.ca domnul Stirbu vrea de la alegeri cu totul si cu totul altceva decat un primar liberal la Slatina.Intrebare:ce face Macesanu,omul lui Toma,la PNL,unde i s-a dat imediat ce a venit functie si e platit de liberali sa isi faca veacul,cu ochii in patru,in sediul PNL Olt?Astept raspunsuri de la cunoscatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here