Preşedintele PMP Olt, Marian Vasile, a fost bătut de un jandarm la protestele de duminică din Capitală

Preşedintele PMP Olt, Marian Vasile, a fost bătut de un jandarm la mitingul organizat, duminică, în Bucureşti, de Partidul Mişcarea Populară, potrivit ziaruldeolt.ro.

Liderul PMP Olt, Marian Vasile, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte regional al partidului, a fost bătut, duminică, în Capitală, în timp ce participa la mitingul de protest organizat de Partidul Mişcarea Populară împotriva deciziei premierului Victor Ponta de a nu demisiona din funcţie în urma acuzaţiilor sub care a fost pus de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). În timpul agresiunii, victima a reuşit să reţină imaginea jandarmului agresor pe camera telefonului mobil, mai scrie ziaruldeolt.ro.

Preşedintele PMP Olt nu a putut fi contactat pentru o declaraţie pe acest subiect.

Sute de persoane s-au adunat, duminică, în Piaţa Victoriei pentru a cere demisia lui Victor Ponta, manifestaţia fiind organizată de PMP. Jandarmeria Bucureşti a precizat că protestul nu a fost autorizat, însă reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară susţin că au solicitat autorizaţie, dar că le-a fost refuzat acest drept. La protest s-au înregistrat incidente între manifestanţi şi jandarmi. 

Oamenii au ieşit în stradă după ce Victor Ponta, urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni – Rovinari, a anunţat că nu va demisiona din funcţie. El susţine că este nevinovat şi că deţine documente în acest sens pe care le va prezenta procurorului DNA care instrumentează dosarul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here