Un BMW a intrat într-o motocicletă la Caracal. Trei victime au ajuns cu răni la spital

O femeie de 37 şi alte două persoane din Caracal au ajuns, marţi seară, la spital după ce autoturismul condus de femeie a intrat în plin într-o motocicletă. Evenimentul s-a petrecut din vina şoferiţei.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00, în zona sediului BCR din Caracal. Şoferiţa, C.S., de 37 de ani, conducea un BMW cu număr de înmatriculare OT-08-KYW. Potrivit poliţiştilor, ea nu a respectat semnificaţia semnului OPRIRE, necordând prioritate unei motociclete era condusă regulamentar de un tânăr, de 25 de ani, din aceeaşi localitate. Autoturismul a lovit motocicleta pe care se mai afla un pasager, în vârstă de 27 de ani, tot din Caracal. În accident au fost rănite atât persoanele aflate pe motocicletă, cât şi şoferiţa vinovată.

La faţa locului au ajuns medicii de la Ambulanţă, care, după ce au acordat primul ajutor victimelor, le-au transportat la spitalul din localitate.

„Toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Municipal Caracal, unde au rămas internate. Vina îi aparţine şoferiţei, care a ignorat semnificaţia semnelor rutiere, neacordând prioritate motocicletei pe care a lovit-o. Nici una dintre persoanele implicate nu consumase alcool”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Oamenii legii au întocmit dosar penal şi fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here