Marian Vasile, preşedintele organizaţiei judeţene Olt a PMP: Eu cred în Victor Ponta

Preşedintele PMP Olt, Marian Vasile, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că are încredere în Victor Ponta, nu însă că va rămâne în fruneta guvernului, ci că va demisiona. Declaraţia s-a vrut, de fapt, un îndemn la adresa premierului de a părăsi funcţia publică pe care o ocupă.

„Eu cred în Victor Ponta. Adică vreau să cred că, după ce se va întoarce din Turcia (şi cred că această plecare în Turcia nu este pur întâmplătoare, nu cred că era o mare urgenţă acea operaţie), va avea destulă putere şi destulă maturitate încât să înţeleagă faptul că este obligat, moral cel puţin, să îşi dea demisia. Şi ar face foarte bine, ar demonstra pentru prima oară în viaţa dumnealui că poate fi bărbat. Va înţelege poate că, dacă nu ar face acest lucru, va îngropa definitiv Partidul Social Democrat, şi nu că mi-ar părea tare rău de acest lucru, dar cred că pentru imaginea României, pentru credibilitatea României atât în plan intern, cât şi extern, este nevoie să facă acest gest. Este un gest de curaj”, a declarat liderul PMP Olt.

Pe de altă parte, Marian Vasile face apel la membrii nemulţumiţi din PSD să ia atitudine în spaţiul public împotriva lui Ponta.

„Mai cred că şi în judeţul Olt sunt pesedişti care sunt convinşi că ceea ce se întâmplă azi duce în prăpastie Partidul Social Democrat. Îi invit pe aceşti pesedişti să ia atitudine, dacă au, într-adevăr, curaj. Pentru că, aşa, pe lângă, se discută destul de intens, dar în spaţiul public nu au avut curaj să ia atitudine până acum”, a mai spus liderul PMP Olt.  

1 COMENTARIU

  1. Adevarul este ca PMP a fost cam singurul partid care s-a opus majoritatii pesediste din judet.Toata aprecierea pentru domnul Marian Vasile si pentru echipa dumnealui de la Olt! Trebuie sa ai mult curaj ca sa te opui puterii intr-un judet precum Oltul..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here