Victor Iacobescu, PMP Olt: „Primăria Slatina trebuie să arate mai mult respect faţă de cetăţeni”

Candidatul PMP la funcţia de primar al Slatinei, profesorul Victor Iacobescu, susţine că a sesizat un interes major al populaţiei faţă de persoana sa, după ce liderii partidului i-au anunţat public candidatura, şi că el şi echipa PMP creionează deja planurile pe baza cărora să propună slătinenilor o alternativă viabilă pentru mandatul 2016 – 2020.
 
Mesajul principal al viitorului candidat al PMP este „mai mult respect pentru cetăţeni şi mai multă implicare în colectivitate”. 
 
„Furând puţin startul în faţa celorlalte partide, noi am început să pregătim o alternativă, o variantă pe care o considerăm câştigătoare. Ne aflăm într-o fază care a trecut de latura incipientă, în care noi creionăm planuri şi încercăm să aflăm care sunt dorinţele slătinenilor, pentru că Partidul Mişcarea Populară crede că Primăria Slatina trebuie să arate mai mult respect faţă de cetăţeni şi să fie prezentă mai mult în cadrul colectivităţii locale”, a declarat, recent, candidatul PMP la funcţia de primar al Slatinei.
 
Printre planurile concrete pe care Victor Iacobescu şi le propune pentru municipiul-reşedinţă de judeţ se numără o reconsiderare a sensurilor unice instituite în ultimii ani în oraş, proces ce se va derula prin dialog cu cetăţenii, continuarea proiectului legat de Parcul Industrial demarat de actuala administraţie şi introducerea centrului istoric al Slatinei pe harta zonelor turistice importante.
 
În legătură cu anumite contracte suspecte derulate de primărie cu unele firme, Iacobescu spune că, sub mandatul său, toate contractele vor fi analizate cu atenţie şi „dacă vom avea sesizări, lucrurile se vor schimba”.
„Îmi propun să reanalizăm fiecare contract desfăşurat de primărie şi dacă vom avea sesizări, lucrurile se vor schimba. Vă asigur în în Primăria Slatina nu se va mai vorbi de comisioane”, a mai spus Victor Iacobescu, 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here