Johnny Depp îşi vinde proprietatea din sudul Franţei, pentru suma de 23 de milioane de euro

Johnny Depp, starul din seria Piraţii din Caraibe renunţă la vila sa din sudul Franţei. Situată la 25 de km de St Tropez, proprietatea cuprinde 1.000 de metri pătraţi spațiu de locuit și 15 de hectare de teren. 

Potrivit anunţului de pe site-ul unei agenţii imobiliare, în afară de clădirea principală, proprietatea are mai multe case de oaspeți, o capelă, un bar-restaurant, un atelier-garaj, o casă pentru personal, o cabană de vânătoare, cameră de joacă pentru copii, o sală de fitness și o bucătărie profesională.

Domeniul mai cuprinde de asemenea şi două piscine și o pistă skateboard precum şi un studiou acolo unde Depp îşi execută picturile.

 

Starul de la Hollywood a locuit aici alături de artista franceză Vanessa Paradis.

Cei doi au avut o relaţie între 1998 şi 2012 şi au împreună doi copii. Depp a decis să renunţe la proprietate pentru a închide acest capitol din viaţa sa. Actorul speră să obţină în schimbul domeniului 23 de milioane de euro.

Johnny Depp s-a căsătorit în luna februarie cu actrița americană Amber Heard. În prezent, starul se află în Australia, unde filmează partea a 5-a a seriei Piraţii din Caraibe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here