Judecatoarea Liliana Oprea este noul vicepreşedinte al Tribunalului Olt, iar Anca Anuţa, şef la Parchetul Olt

Judecătoarea Liliana Oprea este noul vicepreşedinte al Tribunalului Olt cu acte-n regulă, după ce a ocupat o vreme această funcţie în regim de interimat. Ea a promovat examenul organizat anul acesta de Institutul Naţional al Magistraturii. De asemenea, examenul de procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a fost promovat de Anca Anuţa, care ocupa postul cu delegaţie.

Judecătoarea Liliana Oprea (foto dreapta) ocupă oficial funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Olt după ce a promovat concursul pe post organizat de Institutul Naţional al Magistraturii în perioada martie – iunie. Ea l-a avut drept contracandidat pe fostul său coleg la Tribunalul Olt, Ionel Grigorie, azi magistrat la Curtea de Apel Craiova, în faţa căruia s-a impus cu un punctaj mai mare.

De asemenea, concursul organizat de Institutul Naţional al Magistraturii pentru postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a fost promovat de procurorul Anca Anuţa, care ocupa funcţia de câteva luni cu delegaţie, fiind numită în locul Otiliei Chiriţă, care a intrat în rândul magistraţilor de la Tribunal. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here