Pacienţii care fac dializă pot merge în vacanţa de vară fără să aibă grija tratamentului. Vezi aici detaliile

IHS (International Healthcare Systems) lansează campania “Dializa în vacanţă”, prin care pacienţii care suferă de insuficienţă renală cronică, se pot bucura de un nou sejur în staṭiunile de pe litoralul Marii Negre,Valea Prahovei sau Valea Oltului, alături de cei dragi, fără a avea grija tratamentului medical. În judeţul Olt 197 de pacienţi sunt tratati lunar prin dializă.

Pentru că vara începe să îşi intre în drepturi, iar vremea de afară ne îmbie la o călătorie spre munte, la mare sau in staṭiuni balneoclimaterice dorim să vă oferim câteva informații utile referitoare la vacanța de care pacienţii care fac dializă se pot bucura în această vară, alături de cei dragi fără a avea grija tratamentului medical.

Dacă pacientii care au nevoie de dializa, dar doresc să plece în vacanţă la munte, la mare, in staṭiunile de tratament de la Valea Oltului, sau pur şi simplu doresc sa meargă în vizită la rude, prieteni, aceştia pot face dializa fără niciun cost, în orice centru IHS din apropierea destinaṭiei.

„Centrele noastre de dializă IHS Buşteni, Braşov, Constanṭa, Râmnicu Vâlcea îşi aşteaptă pacienţii într-un mediu plăcut şi primitor în care tehnologia de ultimă generaţie este dublată de căldura umană a echipei de profesionişti. Acest lucru îi va ajuta pe clienṭii dumneavoastră să uite de grija tratamentului şi să simtă cu adevărat bucuria clipelor petrecute alături de cei dragi”, a declarat Adina Loghin, reprezentantă IHS.

Condiţiile de tratament sunt oferite la standarde internaţionale şi se adresează celor care fac, în mod obişnuit, dializă atât în centrele publice, cât şi în cele private din ţară. Tratamentul oferit este gratuit pentru toţi pacienţii din România şi UE, IHS fiind în relaţie contractuală cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Aşteptăm solicitanṭii în Centrele de dializă de vacanţă IHS și vă asigurăm de calitatea serviciilor oferite în toate centrele noastre, servicii certificate TUV.

În judeţul Olt 197 de pacienţi sunt tratati lunar prin dializă.

Lămuriri suplimentare pot fi solicitate la:

Centrul de Dializă IHS Buşteni – B-dul Independenţei 65B, Buşteni, judeţul Prahova; tel. 0244.24.75.45; 0725.151.773;

Centrul de dializă IHS Braşov – Adresa: Str. Hermann Oberth nr. 8, Braşov, Jud. Braşov; Tel: 0368/730 571; Mobil: + 40 730 199 200;

Centrul de Dializă IHS Constanṭa – Str. Nicolae Iorga nr. 20, Constanṭa, Jud.Constanṭa; tel: 0241.66.18.79; 0723.291.697;

Centrul de Dializă IHS Rm. Vâlcea – Str.Calea lui Traian nr.162 A, Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea; tel: 0250.82.01.65, 0723.147.814.

•••

Compania International Healthcare Systems (IHS) este membră a grupului de companii SofMedica, care activeaza din 1994 în Sud-Estul Europei (Romania, Grecia, Bulgaria şi Cipru) exclusiv în domeniul medical, având o puternică orientare spre educaţie.

IHS activează de 10 ani în România, deţinând o reţea de 15 centre de nefrologie şi dializă în care sunt trataţi, prin profesionalismul celor peste 500 de specialişti în domeniu, un număr de peste 1.700 de pacienţi.

IHS a fost înfiinţată ca răspuns la necesitatea de preluare a managementului serviciilor medicale de dializă din România de către operatorii privaţi.

Dincolo de a opera conform celor mai înalte standarde și de a utiliza cele mai noi tehnologii, scopul IHS este de a oferi pacienților cu boală cronică de rinichi cele mai bune îngrijiri, încă din stadiile precoce de îmbolnăvire și cele mai bune terapii de supleere renală disponibile în lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here