Poliţiştii din Olt au reţinut peste 40 de permise auto şi au aplicat 800 de sancţiuni în doar trei zile

Poliştii de la mai multe servicii din cadrul IPJ Olt s-au aflat, în perioada 3 – 5 iulie, într-o acţiune de forţă cu scopul eliminării cauzelor care generează accidentele rutiere şi al combaterii infracţiunilor contra patrimoniului şi persoanelor, prilej cu care au reţinut zeci de permise de conducere şi au aplicat peste 800 de sancţiuni.

 
În cadrul raziilor organizate în cele trei zile, oamenii legii au constatat 10 infracţiuni, au reţinut 44 de permise şi 10 certificate de înmatriculare, aplicând 809 sancţiuni contravenţionale.
 

„Acţiunea a fost organizată de Serviciul Rutier şi de Serviciul Ordine Publică din cadrul IPJ Olt, pentru eliminarea cauzelor care generează comiterea accidentelor rutiere, precum şi pentru combaterea infracţiunilor contra patrimoniului şi persoanelor. La această acţiune au participat 61 de poliţişti din cadrul structurilor de poliţie rutieră, 62 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică şi 54 de jandarmi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here