O nouă ediţie a concursului pentru serviciile profesioniste de pompieri. În ce constau probele

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt organizează, miercuri, o nouă ediţie de concurs pentru serviciilor profesioniste de pompieri, faza pe unităţi, la care vor participa echipaje din trei oraşe.

Concursul se va desfăşura începând cu ora 08.00, la sediul ISU Olt, unde se va desfăşura prima probă – scara de fereastră, şi va continua, de la ora 09.00, la Stadionul „1 Mai” din Slatina.
 
În concursul de miercuri vor participa echipaje din cadrul Detaşamentului Slatina, Detaşamentului Caracal şi de la Staţia Scorniceşti.
 
În afara probei cu scara de fereastră, pompierii se vor mai întrece pe pista cu obstacole pe 100 de metri şi în ştafeta 4 x 100 metri, şi în realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă.
 

„Toate echipele vor primi din partea Asociaţiei Sportive „Pompierul” Olt cupe, diplome și premii”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă se organizează în fiecare an, în perioada iunie-septembrie, având ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here