Consilierul judeţean Marian Catană i-a dat peste nas subprefectului Oproiu: „Ce-a făcut guvernul ăsta pentru noi?”

Prezent, joi, la o întrunire a actorilor de pe piaţa muncii din Olt, organizată, la Consiliul Judeţean, de Prefectura Olt, consilierul judeţean UNPR şi-a ieşit din pepeni când subprefectul Emanuel Oproiu, cu care este coleg de partid, a lăudat măsurile Guvernului Ponta în domeniul de ocupare a forţei de muncă. „Ce a făcut guvernul ăsta pentru noi?”, a întrebat, iritat, Marian Catană.
 
Enervat de remarca subprefectului Emanuel Oproiu potrivit căruia Guvernul Ponta a luat decizii bune în domeniul măsurilor active pentru ocuparea forţei de muncă, printre care se numără subvenţiile acordate atât angajatorilor care încadrează anumite categorii de persoane în anumite condiţii, cât şi celor ce reuşesc să îşi găsească un loc de muncă, consilierul judeţean din partea UNPR, coleg de partid cu subprefectul, a sărit ca ars, apostrofându-l:. „Ce a făcut guvernul ăsta pentru nou? Că dă câteva subvenţii mici şi impozitează tot!”.
 
Familia consilierului judeţean Marian Catană patronează două afaceri, SC Nico-Stil SRL, cu sediul în Drăgăneşti-Olt şi care administrează magazinul de îmbrăcăminte Nico Stil din Slatina, şi CTN Speed SRL, specializată, conform datelor de la Ministerul Finanţelor, comerţul cu amănuntul al articolelor şi aparatelor electrocasnice. Ambele firme au şi alte activităţi, precum cele de vidanjare şi de forare puţuri.
 
Marian Catană se află la primul mandat de consilieri judeţean, ales pe listele UNPR. Surse din anturajul afaceristul spun că, prieten la cataramă în timpul campaniei electorale din 2012 cu liderul UNPR Olt, senatorul Ion Toma, Catană nu îl mai înghite pe acesta şi nici nu se mai implică politic după ce Toma i-ar fi tras clapa după ce i-a promis că va colabora cu el în domeniul afacerilor.
 
De asemenea, surse politice susţin că, la începuturile sale ca afacerist, Marian Catană s-a fi bucurat de bunăvoinţa interlopului Bercea Mondial. De altfel, primul magazin Nico-Stil din Slatina a funcţionat ani la rând într-una dintre imobilele ridicate în zona Vălcea de interlop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here