VIDEO Un bărbat de 49 de ani, din Teleorman, a murit înecat în râul Vedea, la Văleni – Olt

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Dobroteşti, judeţul Teleorman, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, în apele râului Vedea, pe raza comuneil oltene Văleni. Trupul bărbatului a fost găsit abia luni spre prânz, cu ajutorul scafandrilor.

Pompierii au fost anunţaţi duminică seară că o persoană de sex bărbătesc a dispărut în apele râului Vedea, pe raza localităţii Văleni. Salvatorii au pornit imediat căutările care s-au derulat până la căderea întunericului.  

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Matei Basarab» al județului Olt a fost solicitat să intervină în seara zilei de duminică, 12 iulie, în comuna Văleni, pentru căutarea-salvarea unui bărbat înecat în râul Vedea. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Caracal, cu un autocamion și o barcă pneumatică. Pompierii au executat căutări cu accesoriile din dotare până la lăsarea întunericului, fără ca persoana să fie găsită”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutoneirul major Alin Băsăşteanu.

Căutările pompierilor au fost reluate luni dimineaţă dimineață, cu sprijinul echipei de scafandri a ISU Dolj. La faţa locului au ajuns şi o ambulanţă SMURD. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit către orele prânzului.

La ora 09.00, cu sprijinul scafandrilor de la ISU Dolj, pompierii de la Detașamentul Caracal s-au deplasat, cu un autocamion, o barcă pneumatică și un echipaj SMURD, pentru continuarea acțiunilor de căutare a bărbatului. În jurul orei 11.00, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de scafandri ISU Dolj, la circa trei metri de mal și cinci – şase metri adâncime, într-o zonă de excavație”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, avea domiciliul în localitatea Dobrotești, județul Teleorman.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/9vmPAWb7YGc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here