Doi pescari din Slatina au fost la un pas să se înece în Olt. Ei au fost salvaţi în ultima clipă de pompieri

Doi pescari din Slatina şi-au văzut moartea cu ochii, luni, după ce barca în care se aflau la pescuit pe râul Olt s-a răsturnat. A fost nevoie de intervenţia pompierilor ca pescarii să ajungă, teferi, la mal.

Totul s-a petrecut în jurul orei 10.00, pe râul Olt în zona Drăgăneşti, unde cei doi slătineni, Iosif Karabula, de în vârstă de 52 de ani, şi Viorel Dulgheru, de 53 de ani, s-au hotărât să meargă la o partidă de pescuit. Au urcat în barca pneumatică a unuia dintre ei şi s-au îndepărtat de mal, dar după un timp, din cauze doar de ei ştiute, barca s-a răsturnat. 

La fața locului au fost au ajuns mai mulţi pompieri de la Garda Stoenești, Detașamentul Caracal și Detașamentul Slatina, cu trei autospeciale de intervenție și două bărci pneumatice, dar și un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanță.

„Cei doi bărbați se aflau la circa 100 de metri de mal, aceștia fiind salvați, în jurul orei 10.20, cu ajutorul unei bărci pneumatice. Bărbații, în vârstă de 52 și 53 de ani, ambii din municipiul Slatina, au fost preluați de personalul medical, conștienți, fără urme de traumă”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Cei doi pescari, care şi-au revenit din spaimă, au refuzat transportul la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here