Şase persoane din Olt şi-au revendicat, până acum, premiile la runda a doua a Loteriei bonurilor fiscale

Numărul câştigătorilor la Loteria bonurilor fiscale din judeţul Olt a crescut, până luni, 13 iulie, la şase persoane, potrivit Administraţiei Judeţene a Finanţelor Punlice Olt. Câştigătorii celei de-a doua extrageri a loteriei care încă nu şi-au anunţat norocul mai au la dispoziţie două săptămâni pentru a-şi revendica premiile. 

Până duminică după-amiază şase persoane din Olt şi-au revendicat premiile la cea de-a doua extrageri a Loteriei bonurilor fiscale, care a avut loc în 28 iunie. Norocoşii care încă nu au făcut asta mai au la dispoziţie două săptămâni pentru a depune la Fisc solicitări pentru a intra în posesia premiilor.

„Până azi, 13 iulie, la această oră (15.00 – n.r.) avem şase cereri depuse şi validate”, a informat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Punlice (AJFP) Olt, Mihaela Marinescu.

Cea de-a doua extragere din cadrul Loteriei bonurilor fiscale a fost organizată duminică, 28 iunie. Bonurile câștigătoare sunt cele emise pe data de 23 mai 2015, iar valoarea lor este cuprinsă între 135 și 135,99 lei. Câștigătorii au la dispoziție 30 de zile să își revendice premiul la Fisc, iar premiul minim este de 10.000 lei.Noua regulă a loteriei este aceea că la fiecare extragere trebuie să existe cel mult 100 de bonuri. Dacă numărul celor câștigătoare este depășit, se organizează o nouă extragere dintre ele. Însă, dacă numărul este mai mic, atunci premiul total se împarte la numărul de bonuri.

 
„Documentele necesare care trebuie depuse la unitățile teritoriale ANAF sunt bonul fiscal câștigător în original, copia actului de identitate și o cerere care poate fi descărcată de pe site-ul ministerului de Finanțe sau obținut de la ghișeul la care se depun actele”, a mai precizat Mihaela Marinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here