Eleva de la „Radu Greceanu” lovită de maşină pe trecerea de pietoni a fost transferată la un spital din Bucureşti

Tânăra de 18 ani din Slatina, elevă la Colegiul Naţional „Radu Greceanu”, lovită, sâmbătă seară, de un autoturism pe o trecere de pietoni din municipiul-reşedinţă de judeţ, a fost transferată, luni, de la Spitalul Judeţean Slatina, unde fusese internată, la un spital din Bucureşti. 

Surse medicale au spus că medicii slătineni au ajuns la concluzia că pacienta, Otilia Adriana Brînzan, are nevoie de o intervenţie chirurgicală la umărul rănit, iar familia a solicitat ca fata să fie transferată, în aceste condiţii, la o unitate sanitară din Bucureşti, astfel că eleva a ajuns, luni, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitală.

„Pacienta a fost, într-adevăr, transferată, în cursul zilei de luni, la Spitalul «Bagdasar Arseni» din Bucureşti, dar acest transfer s-a efectuat la solicitarea familiei”, a confirmat informaţia purtătorul de cuvânt al spitalului din Slatina, medicul Cornel Moisă.

Eleva de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” a ajuns la spital în stare gravă, sâmbătă seară, după ce un autoturism care circula cu viteză a lovit-o în timp ce ea traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, în zona florăriei, unde maşina condusă cu viteză de o femeie, de 36 de ani, din localitate, nu a mai putut să evite impactul.

La faţa locului a ajuns un echipaj medical de la Ambulanţă, care i-a acordat victimei primul-ajutor, după care a transportat-o la Unitatea de Primire Urgenţă a Spitalului Judeţean Slatina, unde a rămas internată. Potrivit unor surse medicale, tânăra, elevă a suferit răni mai grave la un umăr şi la şold. 

Nici şoferiţa, nici victima nu consumaseră alcool, a spus ofiţerul de relaţii cu presa al Poliţiei Olt, comisarul şef Iulian Nicolae. În cauză a fost întocmit dosar penal, oamenii legii efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Accidentul de sâmbătă seară nu este singurul care a avut loc în zona Florăriei. În 27 martie, anul acesta, două femei au fost lovite de un autoturism pe aceeaşi trecere de pietoni, după care şoferul s-a făcut nevăzut. Acesta a fost prins, însă, de poliţişti la scurt timp după eveniment.

Anul trecut, în februarie, o altă femeie a fost spulberată de o maşină în acelaşi loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here