Marin Postolache va candida la funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Pensionari din PSD Olt

Fostul viceprimar al Slatinei Marin Postolache intenţionează să candideze la funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Pensionari din cadrul PSD Olt, funcţie ocupată în prezent de Florea Mitroi, au declarat, pentru OLT-ALERT, surse politice.

Contactat telefonic, fostul viceprimar al Slatinei a confirmat informaţia, susţinând că, intrat nu demult în rândul pensionarilor, vrea să se implice activ în apărarea drepturilor acestei categorii sociale.
 
„Aşa este, intenţionez să candidez pentru această funcţie la alegerile care vor avea loc în luna septembrie, pentru că vreau să mă implic puternic în apărarea drepturilor pensionarilor, în îmbunătăţirea vieţii acestora, prin elaborarea şi susţinerea unor proiecte legate de pensii, dar şi prin organizarea de acţiuni cultural-sociale inedite destinate acestei categorii sociale. Şi vă dau un exemplu: voi milita pentru neimpozitarea pensiilor şi, de asemenea, pentru calcularea pensiilor în funcţie de venitul brut, lucru care ar avantaja toţi pensionarii, dar mai cu seamă pe cei care au lucrat în acord global. Acestea sunt doar câteva dintre ideile la care mă gândesc. De asemenea, vreau să măresc numărul membrilor organizaţiei pentru că, în proiecte de genul la care mă refer eu este nevoie de susţinere puternică, în prmul rând la bază”, a declarat Marin Postolache.
 
Preşedinte al Organizaţiei de Pensionari din PSD Olt este, în prezent, consilierul judeţean Florea Mitroi. 
Sursele citate mai spun şi că Postolache se bucură de o bună susţinere în partid, dar şi în cadrul persoanelor vârstnice din organizaţie.
 
Marin Postolache, care s-a pensionat în decembrie 2014, se numără printre membrii fondatori ai PSD Olt şi, de-a lungul anilor, el a ocupat mai multe funcţii de conducere. Din luna iunie, el reprezintă şi interesele Uniunii Generale a Industriaşilor din România (UGIR), ca preşedinte al filialei Olt.

1 COMENTARIU

  1. Baiat valabil uns cu de toate,are nas in sistem si calitati de cu care isi face si pentru el,dar poate face si ceva pentru sistem,ca doar asa se poate mentine.In fine,cu mult mai bun decat comunistu ala de Mitroi care si/a tras doar pentru el

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here