O familie din Caracal a primit distincţia „Antreprenorul lunii” din partea Ambasadei SUA la Bucureşti

O familie de antreprenori din Caracal a primit, miercuri, distincţia „Antreprenorul lunii” din partea Ambasadei SUA la Bucureşti pentru activitatea desfăşurată în afaceri.
 
Ceremonia de acordare a distincţiei a avut loc la sediul Ambasadei SUA din Capitală, unde însărcinatul cu afaceri al Americii, Dean Thompson, i-a lăudat pe Petrişor şi Dănuţ Constantinescu, care furnizează servicii de catering soldaţilor americani de la baza NATO din Deveselu, prin firma pe care cei doi deţin la Caracal.
 
„Recunoaşterea şi îmbrăţişarea oportunităţilor de dezvoltare este o trăsătură definitorie a spiritului antreprenorial. La fel este şi construirea unei relaţii trainice cu clienţii tăi pe baza unei comunicări constante şi a entuziasmului de a răspunde aşteptărilor clienţilor. Acestea sunt trăsăturile care definesc pentru americani relaţiile excepţionale cu clienţii şi este exact ce a oferit firma din Caracal. Povestea de succes a familiei Constantinescu este o sursă de inspiraţie pentru toţi românii, atât pentru cei care se gândesc să lanseze o afacere, cât şi pentru cei care doresc să-şi extindă afacerea. Realizările acestor antreprenori ne demonstrează că în ciuda tuturor riscurilor şi obstacolelor, poţi avea succes recunoscând şi profitând de oportunităţile care îţi apar în cale”, a spus, în discursul său, Dean Thompson.
 
În anul 2000, familia Constantinescu din Caracal a fondat o firmă specializată baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, iar în 2013, când au început lucrările de construcţie la baza militară de la Deveselu, asociaţii societăţii au înţeles că prezenţa militară în zonă poate fi o oportunitate de afaceri. După efectuarea de investiţii suplimentare în firmă, Petrişor şi Dănuţ Constantinescu au început să furnizeze servicii de catering bazei.
 
„În fiecare zi, firma familiei Constantinescu livrează sute de porţii de mâncare caldă soldaţilor staţionaţi la baza de la Deveselu, asigurând totodată şi servicii de catering personalizate pentru demnitarii militari care vizitează baza şi pentru evenimente speciale. Excelentele relaţii cu clienţii şi atitudinea orientată spre client le-au adus clienţi fideli la Deveselu şi suntem siguri că această atitudine de atenţie faţă de nevoile clientului va continua să le aducă clienţi loiali o perioadă lungă de acum înainte”, a precita însărcinatul cu afaceri al SUA.
Ambasada SUA a lansat, în ianuarie 2015, programul „Antreprenorul lunii”, în cadrul căruia sunt evidenţiaţi diverşi antreprenori care dau dovadă de un bun spirit întreprinzător în domeniilor lor de activitate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here